About Us

Σχετικά με την Intmars

Στην Intmars έχουμε τη χαρά να βρισκόμαστε στην κορυφή των Βαλκανίων, όσων αφορά το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, τα Social Media και γενικότερα οτιδήποτε, σχετικά με το χώρο του Internet Marketing.

Να δίνουμε λύσεις και τεχνογνωσία τόσο σε φυσικά πρόσωπα όσο και σε επιχειρήσεις  σχετικά με το Internet Marketing, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τα Social Media, για να μπορούν να ανταγωνιστούν, την εξέλιξη της παγκόσμιας αγοράς! 

Στο να εκπαιδεύουμε τα μέλη της Intmars, από τους top ειδικούς στο digital marketing, για να χτίσουν καριέρα, επαγγελματική και οικονομική ανεξαρτησία, προσφέροντάς τους τις καλύτερες δυνατότητες που υπάρχουν παγκοσμίως, με την εξέλιξη της τεχνολογίας και της παγκόσμιας αγοράς.  

Όλοι να έχουν τη δυνατότητα απασχόλησης και παραγωγής εισοδήματος οποτεδήποτε και από οπουδήποτε, με στόχο την ανεξάρτητη και ελεύθερη από χρέη ζωή! 

Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα από Experts στον χώρο του Digital Marketing, εκπαιδευμένη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από τους κορυφαίους στον πλανήτη και με φανταστικά αποτελέσματα στον χώρο του Digital Marketing! Σκοπός μας είναι να δώσουμε γνώση, κατεύθυνση και υποστήριξη, έτσι ώστε να αναπτυχθείς στον Digital κόσμο και να χτίσεις μια επιτυχημένη καριέρα. Και κυρίως, Να είσαι ανεξάρτητος και οικονομικά ελεύθερος. 

Σε φυσικά πρόσωπα και σε επιχειρήσεις. Δημόσια πρόσωπα, καλλιτέχνες και εκπροσώπους οργανισμών. 

Παρέχουμε εκπαίδευση τόσο στον επιχειρηματία, όσο και στο προσωπικό της επιχείρησης, ώστε να έχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, για να μπορέσουν να αναπτυχθούν τοπικά ή και παγκόσμια, μέσω του Internet Marketing.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την προώθηση των επιχειρήσεων στο ίντερνετ με διαφημιστικές καμπάνιες.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις μας για μια επιχείρηση είναι η εξής:

 • Χτίζουμε το brand μιας επιχείρησης
 • Δημιουργούμε διαφημιστικές καμπάνιες
 • Δημιουργούμε δυναμική παρουσία σε όλα τα Social Media
 • Δημιουργούμε ανάπτυξη των Fans στα Social Media
 • Κάνουμε διαχείριση των Social Media
 • Στρατηγικές για πωλήσεις από Social Media
 • Κάνουμε προσωπική συμβουλευτική για το Internet Marketing
 • Video Design
 • Logo Design
 • Mail Marketing
 • Συμβουλευτική και οργάνωση στις επιχειρήσεις
 • Όλα όσα χρειάζεται μια επιχείρηση για να αναπτυχθεί στον ψηφιακό κόσμο και όχι μόνο. 

Η Intmars δίνει ευκαιρίες και δυνατότητες σε φυσικά πρόσωπα να ξεκινήσουν μια online πετυχημένη καριέρα στον ψηφιακό κόσμο από το μηδέν χωρίς κάποια προηγούμενη ή εμπειρία.
Ο σκοπός μας είναι ο κάθε χρήστης του Internet να έχει τη δυνατότητα να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος.

Πώς το κάνουμε αυτό;

Υπάρχουν δυνατότητες στο ίντερνετ να ξεκινήσεις τη δικιά σου online επιχείρηση τοπικά ή παγκόσμια από την άνεση του σπιτιού σου.

Στην Intmars έχουμε εκατοντάδες παραδείγματα ανθρώπων που ξεκίνησαν από το μηδέν και έχτισαν τις δικές τους online επιχειρήσεις, οι οποίοι στη συνέχεια βοήθησαν χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο να κάνουμε το ίδιο.

Όχι μόνο έχουμε τους Top Experts που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις από το μηδέν την online καριέρα σου αλλά και εκπαιδευτικό υλικό από την Intmars, το οποίο αποτελείται από video, PDF, εικόνες, άρθρα, online και offline σεμινάρια, προσωπική εκπαίδευση, υποστήριξη σε γκρουπ στα ελληνικά και αγγλικά. 

Βοηθάμε τα δημόσια πρόσωπα και τους καλλιτέχνες με την προώθησή τους στα Social Media για να χτίσουν το όνομά τους με Fans και για να προωθήσουμε δικά τους προϊόντα/υπηρεσίες και πάντα μέσω των Social Media ή άλλων ολοκληρωμένων λύσεων για το Internet Marketing, στις οποίες ειδικευόμαστε!

Ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Γιάννη Ανδρέου και την βοήθεια της ομάδα του, που αποτελείται από επιχειρηματίες και επαγγελματίες Internet Marketers, που ειδικεύονται στους διάφορους τομείς του internet, όπως:

 • Ειδικοί στο ηλεκτρονικό εμπόριο για δημιουργία e-shop από το μηδέν σε διάφορες πλατφόρμες όπως, eBay, Amazon, Shopify, Google, Bonanza & Etsy.
 • Social Media Experts
 • Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
 • Graphic Designers & Web Designers

Στην Intmars θα σας δώσουμε το καλύτερο δυνατόν όσον αφορά τη γνώση, την εκπαίδευση, την καθοδήγηση και την υποστήριξη. Ωστόσο, η επιτυχία του καθενός, εξαρτάται από το ίδιο το άτομο προσωπικά. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε να υποσχεθούμε ότι θα πετύχετε τα δικά μας οικονομικά αποτελέσματα. 

Ένας άλλος τρόπος για να βοηθήσουμε ατομικά πρόσωπα ή επιχειρήσεις είναι δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γίνουν Affiliate (συνεργάτης της Intmars) προωθώντας τις δικές μας υπηρεσίες με σκοπό να κερδίζουν ποσοστά για οποιαδήποτε πώληση των υπηρεσιών μας.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ

Εκπαιδευτικά προγράμματα, με απλοποιημένα παραδείγματα.

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οι εκπαιδεύσεις μας είναι προσβάσιμες από κάθε συσκευή με σύνδεση στο Internet.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα, επιλογών για τη δημιουργία καριέρας στο χώρο του Internet.

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Όλοι οι εκπαιδευτές μας, έχουν χρόνια εμπειρίας και αποτελεσμάτων, στο χώρο του Internet

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε υποστήριξη για κάθε εκπαίδευση ή υπηρεσία, μέσω groups και email.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Αναζητούμε και Εφαρμόζουμε διαρκώς, νέες μεθόδους και πρακτικές για το Internet Marketing

Σημαντικές Πληροφορίες

Με την Intmars μπορείτε να είστε σίγουροι.

Είτε πρόκειται για εκπαίδευση, είτε για Social Media Management, το σίγουρο είναι ότι τόσο τα ιδρυτικά στελέχη της Intmars, όσο και όλοι οι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτές, διαθέτουν πολυετή πείρα, ο καθένας στο αντικείμενό του, με πληθώρα επιτυχιών και οικονομικών αποτελεσμάτων, που συχνά ξεφεύγουν του μέσου όρου. 

Ενημερωνόμαστε τακτικά, για όλες τις νέες τεχνολογίες και τάσεις του Internet, ώστε να βρισκόμαστε πάντα μέσα στις εξελίξεις και να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και α επιθμητά για εσάς αποτελέσματα.

Μάθετε Περισσότερα

Τα Δυνατά μας Σημεία:

Dropshipping:

e-Commerce

Social Media Marketing:

Facebook Advertising:

Meet Our Team

Γιατί να συνεργαστείτε με την Intmars

Το μυστικό της επιτυχίας για κάθε χρήστη ή επιχείρηση, που είτε έχει ήδη παρουσία στο Internet, είτε τώρα ξεκινάει, είναι η άρτια τεχνογνωσία επάνω στις θεμελιώδεις αρχές και στις νέες τεχνολογίες.
Αυτό καθιστά την Intmars, ιδανικό συνεργάτη για:

about us youngster looking right

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

INTERNET MARKETERS

DROPSHIPPERS

AFFILIATES

ΔΙΚΤΥΩΤΕΣ

CELEBRITIES

ΠΩΛΗΤΕΣ B2B & B2C

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ…

Οι Social Media Experts της Intmars, αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν την κατάλληλη στρατηγική, ανάλογα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Η Διαφημιστική Ομάδας της Intmars, αναλαμβάνει την πλήρη επαγγελματική προώθηση του Brand, των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, σε στοχευμένο κοινό, με το βέλτιστο δυνατό χαμηλότερο διαφημιστικό κόστος, αλλά με τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Οι επαγγελματίες Internet Marketers της Intmars, βρίσκονται δίπλα σας, για να σας συμβουλεύουν, για θέματα αποτελεσματικής Online προώθησης των προϊόντων σας στο Internet.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Intmars, συνοδεύονται από ζωντανή υποστήριξη, ώστε να καλυφτούν όλες οι ερωτήσεις σας, για να μπορείτε να παράγετε τα μέγιστα δυνατά οικονομικά αποτελέσματα.